+31(0)10 45 86 849

+31(0)6 224 60 329

____________________________________________

WL Interior Art Design is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke badkamers. Daarnaast kunt u ook terecht voor interieuradvies- en ontwerp voor o.a. uw woonhuis of kantoor.

In de hedendaagse badkamer kan iedereen zijn persoonlijke smaak laten terugkomen, modern, klassiek, functioneel, design, minimalistisch. Het aanbod is overweldigend en juist dat maakt het niet makkelijk om de juiste keuze te maken.

Het opdoen van ideeën en het bezoeken van verschillende showrooms om te kijken wat er met uw badkamer of toiletruimte kan, is een tijdrovende gebeurtenis. Vaak ziet u maar de helft van wat er allemaal mogelijk is en moet u zich ook nog eens kunnen voorstellen hoe het geheel in uw eigen situatie er uit zal zien. Dit kan soms best lastig zijn.

Daarbuiten is de badkamermarkt erg ondoorzichtig, wordt u overspoeld met informatie, heeft u vaak te maken met 'verassende' bijkomende kosten en ziet u vaak door de bomen het bos niet meer.

Wellicht kunnen wij u daarbij helpen. Een badkamer is tenslotte niet iets wat u elke dag aanschaft, een beetje advies kan dan ook geen kwaad.

Bekijk de site voor de mogelijkheden en meer informatie over onze dienstverlening.