badkamerdesign.nl

MENU

Project Kleijkamp

Deze badkamer was vanuit de bouw voorzien van een aparte douche en een bad. Het bad werd door de klant nooit meer gebruikt terwijl er dagelijks gedoucht moest worden in een standaard cabine.

De wens was dan ook een ruime inloopdouche te creëren die, vooruitlopend op een progressieve spierziekte, makkelijk toegankelijk moest zijn met een stok of rollator.

In verband met het lawaai en overlast voor de huisdieren zijn deze mensen toen een weekje naar een vakantiepark gegaan.
Gelijk hadden ze, want wij hebben toen de badkamer totaal moeten slopen,

De vloer in deze badkamer is gemaakt van Keramische houttegels van Atlas Concorde waarbij de bijbehorende Tatami decors in het douchegedeelte zorgen voor extra grip.

Ook heeft men gekozen voor een Leicht keukenmeubel met keramisch blad als badkamermeubel vanwege de diepere en stevigere lades.

Op de plek van de vroegere douchecabine zijn twee hoge kasten van vloer tot plafond ingebouwd wat zorgt voor extra veel opbergruimte.

Omdat het een toilet op de badkamer betreft is er hier gekozen voor een Geberit Aquaclean DoucheWC met ingebouwde geurafzuiging.

(klik op bovenstaande beeld …, en een slideshow zal starten)

Badkamer laten ontwerpen?
Maak een afspraak.

Elke badkamer, groot of klein, zien wij als een uitdaging en uniek project om met onze kennis de ruimte tegen een redelijke prijs in te richten. 
Tijdens een eerste kennismaking op locatie nemen wij dan ook voldoende tijd om alle wensen te inventariseren