badkamerdesign.nl

MENU

Badkamer laten ontwerpen

Wanneer u eenmaal het besluit heeft genomen om een nieuwe badkamer aan te schaffen of uw huidige badkamer te verbouwen en op zoek bent naar een unieke, persoonlijke oplossing, bent u bij WL Interior Art Design aan het juiste adres.

Wat kunt u verwachten?
Voor een ontwerp kom ik bij u langs om de desbetreffende ruimte te bekijken en uw wensen en/of ideeën in kaart te brengen. Vervolgens wordt er aan de hand van uw input een ontwerp op maat gemaakt. Het ontwerp bestaat uit een tweetal handgemaakte tekeningen; een bovenaanzicht en een artist-impression. Door het bijgevoegde Materiaal board krijgt u al direct een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

Tevens ontvangt U een begroting van de materialen en een uitgebreide toelichting op het ontwerp.
Met dit ontwerp en bijbehorende, relevante informatie kunt u zelf of met uw eigen aannemer direct aan de slag.

De kosten van deze dienstverlening bedragen € 795.00 exclusief BTW

Waarbij Ik aan wil geven , dat ik samen werk met een luxe showroom in de regio Rotterdam,
Hier kan ik u ontvangen om het project te bespreken en verschillende materialen laten zien. Met hen heb ik de afspraak …, dat mijn Fee wordt verrekend op het moment wanneer zij de materialen mogen leveren …, waardoor mijn advies U eigenlijk niets kost.. 😊

Ook kan ik u indien gewenst in contact brengen met gespecialiseerde vakmensen waar ik veelvuldig mee samenwerk.

Door mijn jarenlange ervaring met alle verschillende disciplines binnen de branche, weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van een badkamer, wat er allemaal te koop is en waar op gelet moet worden bij de keuze van materialen om teleurstelling en onvoorziene extra kosten te voorkomen.

De Keramische Slabs van 120 x 270 cm, die worden gepromoot in magazines en welke je veel op Pinterest ziet …zijn prachtig … weinig tot geen voegen en makkelijk schoon te maken maar… kunnen ze ook naar binnen ? en … misschien nog wel belangrijker …, kan er een trailer op locatie komen die de speciale kratten waar ze inzitten in de breedte kan lossen ??

of een mooi ovaal Solid Surface bad van 200-250 kg …, wat niet goed vast te pakken is … kan dat over een trap naar boven ??
of wordt er een krat voor de deur geleverd …, en moet er een, best wel kostbare, kraan gehuurd gaan worden, om het ding überhaupt naar boven te krijgen?

Ik hou het liever op een acryl bad van 40-50 kg …, dat ligt comfortabeler en is wel goed te hanteren! terwijl gerectificeerde tegels van 60×120 cm met een voeg op kleur net zo strak staan als een keramische slab …, Deze tegels worden wel op een normale pallet geleverd en kunnen door elk trappengat en met elke lift naar boven !

Persoonlijk & Ontzorgd

 

van ontwerp tot eindresultaat

Mijn
Werkzije

Persoonlijk & ontzorgd.

1. Uitgebreide intake

Om tot een goed advies te komen starten we met een uitgebreid intake gesprek zodat ik inzicht krijg in uw gezinssamenstelling, persoonlijke smaak en andere wensen. Ik kom bij u langs om de betreffende ruimte te bekijken en te beoordelen of zaken technisch uitvoerbaar zijn en u niet voor verassingen komt te staan. Desgewenst kan ik u ontzorgen gedurende het gehele project.

2. Ontwerp op maat

Vervolgens wordt een ontwerp op maat gemaakt. Het ontwerp bestaat uit een tweetal oldskool “handgemaakte” tekeningen; een bovenaanzicht en een artist impression inclusief materiaal board waardoor u direct een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. U krijgt een begroting van de materialen en een uitgebreide toelichting op het ontwerp.

3. Direct aan de slag

Met dit ontwerp en bijbehorende, relevante informatie kunt u zelf of met uw eigen aannemer direct aan de slag. Ik werk samen met een luxe showroom in de regio Rotterdam. Hier kan ik u ontvangen om het project te bespreken en verschillende materialen te bekijken. Ook kan ik u in contact brengen met gespecialiseerde vakmensen waar ik veelvuldig mee samenwerk.

Klantervaring

"Walter heeft onze wensen goed aangevoeld, had praktische ideeën en heeft op een creatieve manier onze kleine ruimte optimaal benut. Met name de tegelcombinatie is erg stijlvol. Elke dag weer genieten. "
Joyce van Dam

Badkamer laten ontwerpen?
Maak een afspraak.

Elke badkamer, groot of klein, zien wij als een uitdaging en uniek project om met onze kennis de ruimte tegen een redelijke prijs in te richten. 
Tijdens een eerste kennismaking op locatie nemen wij dan ook voldoende tijd om alle wensen te inventariseren